WAT WIJ DOEN

Services

Engineering

Als bedrijf leveren wij u een voorspelbaar en transparant project, van advies tot aan project-implementatie. Met een veilig en pragmatisch ontwerp realiseren wij uw projectdoelstellingen, waarbij de haalbaarheid, de juiste teamsamenstelling en de samenwerkingsvorm met onze opdrachtgever onze prioriteit heeft. 

Binnen deze dynamische omgeving met ruimte voor optimalisatie en integratie, leveren onze professionals alle technische disciplines en consulting services. ISP is uw partner voor een succesvolle en langdurige samenwerking.

Procurement

Garantie van levering vereist planning, realistische tijdschema’s, betrouwbare expeditie, een netwerk van leveranciers van hoge kwaliteit en een goed begrip van de markt.

Bij ISP vormen wereldwijde ervaring en lange termijn relaties de basis voor onze inkoopstrategie. Onze grondige kennis van internationale markten en onze relaties met belangrijke leveranciers laat ons toe de beste materialen en diensten op tijd te leveren en binnen het budget. Als resultaat, hebben we met succes wereldwijd diverse projecten opgeleverd.

Construction

Wij hebben onze reputatie opgebouwd op basis van veiligheid, kwaliteit en planning, bij onze projecten over de hele wereld. Wij voeren onze projecten uit door gebruik te maken van consistente middelen, systemen en normen door het veilig leveren van superieure resultaten, zelfs in de meest uitdagende omgevingen. 

Door onze uitgebreide portfolio van projecten in diverse sectoren die wij bedienen en ons totaalconcept, voldoen wij jaar na jaar aan de behoeften van onze klanten